گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

عصبانیت اردوغان از رسانه‌های منتقد | شبکه‌های منتقد درباره پسازلزله نقره داغ شدند

  • کد خبر: ۱۵۱۶۶۱
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۷
عصبانیت اردوغان از رسانه‌های منتقد | شبکه‌های منتقد درباره پسازلزله نقره داغ شدند
شورای عالی رادیو و تلویزیون ترکیه شماری از شبکه‌های این کشور را که عملکرد دولت ترکیه در کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان را مورد انتقاد قرار داده بودند، جریمه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز،  شورای عالی رادیو و تلویزیون ترکیه سه شبکه این کشور را که عملکرد دولت ترکیه در کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان را مورد انتقاد قرار دادند، جریمه کرد.

«الهان تاسکی» از اعضای شورای رادیو و تلویزیون ترکیه در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر اعلام کرد که شبکه‌های «خلق تی وی»، «تِله ۱» و «فوکس تی وی» جریمه نقدی شده‌اند و تعدادی از برنامه‌های این شبکه‌ها به دلیل «اطلاعات و واکنش‌هایی که در خصوص زلزله پخش کرده‌اند» تعلیق شده است.

شبکه‌های خلق تی‌و‌ی و تله ۱ علاوه بر توقیف پنج روزه یکی از برنامه‌های روزانه‌شان، به جزای نقدی معادل پنج درصد از حجم گردش مالی ماه دسامبر خود محکوم شده‌اند.

جریمه دیگری برابر با سه درصد از گردش مالی ماه ژانویه علیه شبکه خلق تی‌وی و فوکس تی‌وی اعمال شده است. شبکه تلویزیونی یادشده به نقد دولت «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه شناخته می‌شوند.

«جعفر ماهر اوغلو» مدیر شبکه خلق تی‌وی در واکنش به این تصمیم شورای عالی رادیو و تلویزیون ترکیه در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر نوشت: «یک بار دیگر، اعمال تحریم‌های شورای عالی رادیو و تلویزیون ما را غافلگیر نمی‌کند. کسانی که با انتقاد از سرکوبگری به قدرت رسیده‌اند، اکنون همه چیز را ممنوع کرده‌اند و از ما توقع دارند که اطاعت‌پذیر باشیم.»

مردم ترکیه در مناطق زلزله‌زده این کشور از کم‌کاری گروه‌های امدادی مرکز مقابله با حوادث غیرمترقبه ترکیه (آفاد) در جمع آوری آوار‌های برجای مانده از زلزله اخیر در جنوب این کشور بار‌ها گلایه کرده‌اند.

وبگاه «بیانت» پیشتر در مطلبی در این زمینه به نقل از یک شهروند ترکیه‌ای نوشته بود: «ما روز‌ها مقابل آوار‌ها منتظریم. آفاد هیچ کاری نمی‌کند، می‌گویند باید صدایی بشنویم.»

این شهروند ترکیه‌ای که به نام او اشاره‌ای نشد، اضافه کرده بود: «آفاد چند روز بعد آمد.  «انتاکیه» خراب است نه جرثقیلی و نه کاروری وجود دارد. آن‌ها می‌گویند ما نمی‌توانیم کاری انجام دهیم، هیچ وسیله نقلیه‌ای وجود ندارد. اینجا مردم، بستگان خود را از آوار بیرون کشیدند.»

این شهروند ترکیه‌ای همچنین اظهار داشت: «همه چیز خیلی کند است. کار نجات باید سریع‌تر انجام شود. شاید صد‌ها هزار نفر در زیر خرابه‌ها باشند. آن‌ها به چه فکر می‌کنند؟ آیا مرده‌های ما را همراه با آوار دور می‌اندازند؟ چرا گروه‌های بیشتری به آنتاکیا اعزام نمی‌شوند؟»

رسانه‌های ترکیه‌ای همچنین در هفته‌های گذشته تصاویری منتشر کرده بودند که نشان می‌داد مردم این کشور در برخی از شهر‌های جنوبی با کمبود مواد غذایی مواجه هستند.

وبگاه‌های ترکیه‌ای «آی کری»، «۲۳ درجه» و خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» با انتشار تصاویری گزارش داده بودند که شهروندان ترکیه‌ای برای تأمین موادغذایی خود به فروشگاهی در استان هاتای هجوم برده‌اند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->