روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

عصبانیت اردوغان از رسانه‌های منتقد | شبکه‌های منتقد درباره پسازلزله نقره داغ شدند

  • کد خبر: ۱۵۱۶۶۱
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۷
عصبانیت اردوغان از رسانه‌های منتقد | شبکه‌های منتقد درباره پسازلزله نقره داغ شدند
شورای عالی رادیو و تلویزیون ترکیه شماری از شبکه‌های این کشور را که عملکرد دولت ترکیه در کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان را مورد انتقاد قرار داده بودند، جریمه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز،  شورای عالی رادیو و تلویزیون ترکیه سه شبکه این کشور را که عملکرد دولت ترکیه در کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان را مورد انتقاد قرار دادند، جریمه کرد.

«الهان تاسکی» از اعضای شورای رادیو و تلویزیون ترکیه در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر اعلام کرد که شبکه‌های «خلق تی وی»، «تِله ۱» و «فوکس تی وی» جریمه نقدی شده‌اند و تعدادی از برنامه‌های این شبکه‌ها به دلیل «اطلاعات و واکنش‌هایی که در خصوص زلزله پخش کرده‌اند» تعلیق شده است.

شبکه‌های خلق تی‌و‌ی و تله ۱ علاوه بر توقیف پنج روزه یکی از برنامه‌های روزانه‌شان، به جزای نقدی معادل پنج درصد از حجم گردش مالی ماه دسامبر خود محکوم شده‌اند.

جریمه دیگری برابر با سه درصد از گردش مالی ماه ژانویه علیه شبکه خلق تی‌وی و فوکس تی‌وی اعمال شده است. شبکه تلویزیونی یادشده به نقد دولت «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه شناخته می‌شوند.

«جعفر ماهر اوغلو» مدیر شبکه خلق تی‌وی در واکنش به این تصمیم شورای عالی رادیو و تلویزیون ترکیه در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر نوشت: «یک بار دیگر، اعمال تحریم‌های شورای عالی رادیو و تلویزیون ما را غافلگیر نمی‌کند. کسانی که با انتقاد از سرکوبگری به قدرت رسیده‌اند، اکنون همه چیز را ممنوع کرده‌اند و از ما توقع دارند که اطاعت‌پذیر باشیم.»

مردم ترکیه در مناطق زلزله‌زده این کشور از کم‌کاری گروه‌های امدادی مرکز مقابله با حوادث غیرمترقبه ترکیه (آفاد) در جمع آوری آوار‌های برجای مانده از زلزله اخیر در جنوب این کشور بار‌ها گلایه کرده‌اند.

وبگاه «بیانت» پیشتر در مطلبی در این زمینه به نقل از یک شهروند ترکیه‌ای نوشته بود: «ما روز‌ها مقابل آوار‌ها منتظریم. آفاد هیچ کاری نمی‌کند، می‌گویند باید صدایی بشنویم.»

این شهروند ترکیه‌ای که به نام او اشاره‌ای نشد، اضافه کرده بود: «آفاد چند روز بعد آمد.  «انتاکیه» خراب است نه جرثقیلی و نه کاروری وجود دارد. آن‌ها می‌گویند ما نمی‌توانیم کاری انجام دهیم، هیچ وسیله نقلیه‌ای وجود ندارد. اینجا مردم، بستگان خود را از آوار بیرون کشیدند.»

این شهروند ترکیه‌ای همچنین اظهار داشت: «همه چیز خیلی کند است. کار نجات باید سریع‌تر انجام شود. شاید صد‌ها هزار نفر در زیر خرابه‌ها باشند. آن‌ها به چه فکر می‌کنند؟ آیا مرده‌های ما را همراه با آوار دور می‌اندازند؟ چرا گروه‌های بیشتری به آنتاکیا اعزام نمی‌شوند؟»

رسانه‌های ترکیه‌ای همچنین در هفته‌های گذشته تصاویری منتشر کرده بودند که نشان می‌داد مردم این کشور در برخی از شهر‌های جنوبی با کمبود مواد غذایی مواجه هستند.

وبگاه‌های ترکیه‌ای «آی کری»، «۲۳ درجه» و خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» با انتشار تصاویری گزارش داده بودند که شهروندان ترکیه‌ای برای تأمین موادغذایی خود به فروشگاهی در استان هاتای هجوم برده‌اند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->